Over Cornu

Wat u moet weten over onsBart Cornu van Cornu Algemeen Schrijnwerk, maatwerk en totaalafwerking, is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd en gepassioneerd door schrijnwerk en totaal renovaties.

Als meewerkend zaakvoerder hecht hij enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak van elk project. Daarom denkt hij samen met de binnendienst-medewerkers steeds vanaf het begin mee, al tijdens het overlopen van de plannen bij de eerste gesprekken. Hierbij leveren we steeds advies op maat in functie van de wensen van de klant, stellen we de juiste materiaal keuzes voor en weten we waar nodig door onze ervaring doordachte functionele extra's voor te stellen voor elk project.

Bij Cornu kan u terecht voor een eerlijke en correcte samenwerking voor uw projecten met steeds kwalitatief hoogstaande producten aan concurrentiƫle prijzen. Wij maken dan ook graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.


ONZE WERKWIJZE


Om een goede offerte te maken is het uiteraard nodig dat wij de situatie ter plaatse komen bekijken. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen en bespreken de materiaal keuzes. Op basis hiervan en de te realiseren werken stellen wij een prijsofferte op.BETROUWBARE PARTNERS


Bij totale renovaties staan wij grotendeels zelf in voor alle werkzaamheden, maar voor bepaalde zaken doen wij beroep op ons netwerk van vakbekwame gespecialiseerde ondernemers waarmee we reeds in het verleden hebben samengewerkt. We blijven echter zelf instaan voor de coordinatie, blijven uw aanspreekpunt en volgen alles op de voet op. 

HIGH-END EQUIPMENTS EN BETROUWBARE LEVERANCIERS


Wij werken reeds jaren als installateur en verdeler met ramen en deuren van Camba. Deze Belgische producent levert uitstekende kwaliteit, een gevolg van ruim 40 jaar ervaring en meer dan 30.000 tevreden klanten. Met het hoogtechnologisch machinepark en de ervaren vakmensen in de ateliers leggen ze bij Camba de lat dan ook hoog voor tevreden klanten.

MINIMUM RESPONSE TIJD


Onze binnendienst probeert steeds zo snel mogelijk uw wensen op te volgen, mocht u een dirngende herstelling hebben, dan doen wij steeds onze uiterste best om in de mate van het mogelijke deze in onze planning in te passen.


ONZE DOELSTELLING


Ons doel is om uw droomrealisatie waar te maken. Hierbij verliezen we onze pijlers nooit uit het oog... servicegerichtheid, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsvolle oplevering staan centraal.

Toonzaal

Adres : Noordstraat 141 9220 Hamme.

Email: info@cornuhamme.be

Phone: 0479/11.75.89

Openingsuren

Woensdag en Vrijdag : 13u00 tot 18u00 

Zaterdag :  10u00 tot 17u30

Andere dagen mogelijk na afspraak

Copyright by Cornu Hamme 2020