Realisaties

Voorbeelden van onze realisaties
Onze pijlers :                    PerSoonlijk advies

                                                      Ervaring

                                             OndeRsteuning

                                                         Vakman

                                                  KwalIteit

                                                             Creatief

                                            VertrouwEn

Statig herenhuis te Ronse

Ramen en deuren van Camba, schrijnwerken afwerking

Om de sfeer en de look van dit prachtig stadshuis in Ronse te behouden kozen de eigenaars voor de look en kwaliteit van Camba ramen en deuren. Het grootste deel van de woning werd voorzien van houten ramen en deuren, maar voor het gedeelte boven de pergola achteraan in de tuin werd gekozen voor onderhoudsvriendelijker PVC met houtlook, waardoor  toch dezelfde look in zijn geheel behouden bleef.


In deze woning dachten we ook mee over de grote raampartijen met loodglas en werkten we samen met een partner een uniek systeem uit om nog meer het statische karakter van deze woning te bewaren. Ook de afwerkingen van enkele binnenschrijnwerken in de immense traphal werd aan ons toevertrouwd, net als enkele ruimtes waar gyproc werken moesten worden uitgevoerd.


Maatwerk open design keuken Tielrode

Ontwerp, realisatie en totaal afwerking

In deze gerenoveerde rijwoning te Tielrode installeerden we niet alleen nieuwe ramen en deuren van Camba, maar werd ook de volledige beneden leefruimte door ons ingericht. De open design keuken van eigen design en makelij neemt hierbij de centrale rol van belangrijkste leefruimte in. Voor extra licht werd naast het nieuwe schuifraam ook een lichtstraat in het plaffond voorzien. Ook de afwerking in gyproc, en de installatie van de verlichting werden door ons uitgevoerd.


De stijl van de keukenkasten werd doorgetrokken naar de zitruimte met maatwerk kasten voor televisie en bergruimte.

Nieuwe woonkamer meubelen op maat centrum St-Niklaas

Maatkasten, buitenschrijnwerk, tuinhuis, binnendeuren, vloeren

Voor een klant uit St-Niklaas, een heuse muziek liefhebber, ontwierpen en realiseerden we meerdere meubelen op maat om de geluidsinstallatie en de volledige muziek collectie netjes in weg te bergen zodat deze geen al te dominante plaats in de woonkamer innam.


In een latere fase plaatsten we bij deze familie ook nog nieuwe binnendeuren, installeerden we een laminaatvloer, plaatsten we een op maat gemaakt tuinhuis en vervingen we een groot stuk van het buitenschrijnwerk langs de straatkant voor extra comfort en geluidsisolatie.

Maatwerk toonzaal en toonbank meubelen

Maatwerk en installatie winkelruimte

Voor de opstart van een nieuwe zaak kregen we de opdracht om een nieuwe onthaaltoonbank te maken op maat van de winkelruimte


Om de ruimte optimaal te benutten werd ook nog een maatkast onder een schuin dak geinstalleerd.

Ontwerp en maken molenaarstrap in Zele

Zeer kleine ruimte van een trap voorzien

Bij de verbouwing van deze woning te Zele werd de zolderverdieping omgetoverd tot twee kinderslaapkamers. Om deze te bereiken ontwierpen en installeerden we een compacte gesloten molenaarstrap met dubbele leining in een gelijkaardig design als de reeds bestaande trappen.

Plaatsing binnenkort...

Toonzaal

Adres : Noordstraat 141 9220 Hamme.

Email: info@CORNUHAMME.be

Phone: 0491/12.34.38

Copyright by Cornu Hamme 2018

Openingsuren

Woensdag en Vrijdag : 13u00 tot 18u00 

Zaterdag :  10u00 tot 17u30

Andere dagen mogelijk na afspraak